login »
09 juli 2024

Landkaart geeft inzicht in projecten rond onbegrepen gedrag

Vanuit het Actieprogramma Grip op Onbegrip lopen tientallen projecten om de samenwerking rond mensen met onbegrepen gedrag vorm te geven. Al deze projecten zijn nu in één oogopslag te bekijken via een online interactieve landkaart.

Basis- en meer gedetailleerd informatie

Programmasecretaris Rein Postma: ‘Als je op een van de projecten klikt, worden direct de gemeenten op de kaart gearceerd waarbinnen het project actief is. Ook zie je een pop-up met basisinformatie zoals het type project, hoofdorganisatie en subthema’s waar het project zich mee bezig houdt.’ Via de pop-up kun je makkelijk naar de projectpagina met meer gedetailleerde informatie gaan.

Tool om zich te oriënteren op initiatieven rond onbegrepen gedrag

De interactieve landkaart is een handige tool om je te oriënteren op initiatieven rond onbegrepen gedrag die in de eigen regio lopen of zijn afgerond. Dit geldt voor projectleiders, maar ook voor andere partijen en organisaties die zich bezig houden met de aanpak rond onbegrepen gedrag. Rein Postma: 'Niet alleen waar, maar ook hoe er rond onbegrepen gedrag wordt samengewerkt is nu makkelijk in te zien.'

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van ZonMw