login »
23 januari 2023

Vacature procesregisseur ZVH De Markiezaten

Het Zorg- en Veiligheidshuis De Markiezaten (ZVH) heeft een vacature voor een procesregisseur. Word jij enthousiast van het bij elkaar brengen van organisaties en belangen, krijg jij energie van het zoeken naar creatieve oplossingen en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is Zorg- en Veiligheidshuis de Markiezaten op zoek naar jou.

Over het ZVH

ZVH De Markiezaten is een netwerkorganisatie. Onze samenwerkingspartners schalen casuïstiek naar ons op als zij er zelf niet meer aan uitkomen en de Openbare Orde & Veiligheid in het geding komt. Samen met onze ketenpartners zoeken onze procesregisseurs naar een oplossing op maat.

Over de functie

Samen met alle benodigde partijen maak je een plan om ervoor te zorgen dat de situatie weer stabiliseert en zo escalatie voorkomen wordt. Als spin in het web, onderhoud jij nauwe contacten met deze partijen en bewaak je de voorgang. Ongetwijfeld kom je in aanraking met tegengestelde belangen, maar omdat jij ijzersterk bent in communicatie en veel ervaring hebt, is dat geen enkel probleem.

Meer informatie

reageren kon tot en met donderdag 2 februari 2023