login »

Nieuws

Derde nieuwsbrief project ‘Aanpak Kwetsbare personen met verward gedrag en een hoog veiligheidsrisico’

20 juni 2022
Het project ‘Aanpak personen met verward gedrag en een hoog veiligheidsrisico’ voor de regio Zuid-Limburg heeft weer een nieuwsbrief uitgebracht. In deze derde, en tevens laatste, nieuwsbrief krijgen lezers inzicht in de behaalde resultaten en hoe deze worden geborgd. Ook wordt duidelijk hoe de partners na afronding van het project succesvol kunnen blijven samenwerken.
lees meer

Tweede nieuwsbrief project ‘Aanpak Kwetsbare personen met verward gedrag en een hoog veiligheidsrisico’

15 juli 2021
Het project ‘Aanpak personen met verward gedrag en een hoog veiligheidsrisico’ voor de regio Zuid-Limburg heeft weer een nieuwsbrief uitgebracht. In deze tweede nieuwsbrief worden de ontwikkelingen binnen de twee pijlers van het project beschreven.
lees meer

Nieuwsbrief Governance Zorg en Veiligheid Zuid-Limburg

10 mei 2021
Bent u geïnteresseerd in wat er speelt op het vlak van Governance Zorg en Veiligheid in Zuid-Limburg? Lees dan de gelijknamige nieuwbrief met de laatste ontwikkelingen en achtergronden.
lees meer

Eerste nieuwsbrief project ‘Aanpak Kwetsbare personen met verward gedrag en een hoog veiligheidsrisico’

6 mei 2021
Het project ‘Aanpak personen met verward gedrag en een hoog veiligheidsrisico’ voor de regio Zuid-Limburg heeft een nieuwsbrief uitgebracht. In deze eerste nieuwsbrief worden de doelen van het project beschreven en komt een aantal betrokkenen aan het woord.
lees meer